Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPoznamo veliko različih paradižnikovih juh, najbrž pa se vsi strinjamo, da je najbolj slastna tista, ki je narejena iz pečenih paradižnikov. Tako kot v receptu, ki ga je pripravila naša strokovna sodelavka.
V visok pekač narežemo paradižnike, papriko, čebulo, česen, zelišča, dodamo oljčno olje, sol, poper, sladkor in balzamični kis. Vse dobro premešamo in pečemo 30 minut pri 180°C. Med pečenjem večkrat premešamo.
Ko je paradižnik pečen, ga stresemo v lonec, prilijemo jušno osnovo in kuhamo še 10 minut. Vse skupaj dobro pretlačimo s paličnim mešalnikom. Če je juha pregosta, prilijemo še jušne osnove.
Juho postrežemo s kislo smetano, parmezanom, svežo baziliko in ajdovim kruhom. Gosto osnovo lahko uporabimo kot omako za testenine. Čisto osnovo pa za pripravo polnjenih paprik.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazvoj protivirusnih učinkovin je težaven, saj virusi za razmnoževanje uporabljajo gostiteljeve (človeške) celice.
Protivirusno delovanje zdravila Echinaforce ...Obrambne moči organizma je najbolje graditi vse leto. A tudi ko že zbolimo, lahko zanje storimo marsikaj.
Naravni pomočniki pri podpori imunskemu sistemu ...da lahko ponavaljajoča se vnetja ušes vodijo tudi v izgubo sluha ali celo vnetje možganske opne?
Kako učinkovito preprečiti vnetje ušes pri otrocih?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!