Hitro in okusno pecivo za vsakogar, ki ljubi polnovreden okus. Če ste bolj sladke sorte, dodajte zraven še rozine.
Jabolka olupimo, narežemo na četrtine in izkoščičimo. Narežemo na tanke rezine.
V ponvi stopimo maslo, dodamo jabolka in pražimo nekaj minut, da se nekoliko omehčajo (ne povsem). Ko se nekoliko ohladijo, jih vmešamo v mešanico jogurta in mandljevega napitka.
Penasto stepemo cela jajca in ko močno narastejo, vanje ročno z metlico vmešamo pripravljena jabolka, začimbe, vinski kamen in mlete mandlje.
Namastimo okrogel model, premera 24 cm in po njem poravnamo testo.
Pečemo v pečici, ogreti na 180 stopinj Celzija, 30 min. Pecivo najbolje tekne prihodnji dan.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.