Okus po ajdi in maku spominja na domačnost in toplino. Dodajmo še nekaj toplih začimb. Za pravo ravnovesje bo poskrbela vanilja na vrhu …
Pripravimo testo in spečemo tanke palačinke. Vmes pripravimo nadev. Mak zakuhamo v vrelo mleko in ga kuhamo 5 minut. Večkrat premešamo.
Ko se malo ohladi, vanj vmešamo ostale sestavine in z nadevom namažemo palačinke.
Tesno jih zložimo v pekač, ki ga prej namažemo z maslom.
Prašek za puding zmešamo v mleku, dodamo sladkor in smetano. Prelijemo preko palačink.
Pečene po želji potresemo z brezinim sladkorjem.
Pečemo pri 200 stopinjah 20 minut.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Kronična vnetja so pogosto povezana z različnimi boleznimi, vključno z avtoimunskimi motnjami, srčno-žilnimi obolenji, diabetesom in rakom.
Sklepi se starajo hitreje, kot ostalo ogrodje telesa. Z nesmotrno rabo jih lahko tudi preuranjeno obrabimo in si tako omejimo gibanje.
Stres je postal neizogiben del sodobnega načina življenja in ga doživljamo skoraj vsi, ne glede na starost, poklic ali življenjske okoliščine
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.