A.Vogel Blog

Že veste, kaj boste svojim ljubim podarili za božič? Verjamemo, da bi vsakogar najraje obdarili z zdravjem, a tega žal ne more nihče. Lahko pa jim poklonite neprecenljiv priročnik, ki bo vsakomur pomagal pokazati pravo pot do najpomembnejše vrednote v življenju.

Knjiga Ljudski zdravnik Alfreda Vogla ni instant priročnik, ki vam bo v petih alinejah podal čudežen recept za ozdravitev raka. Vam bo pa zagotovo stran za stranjo odstiral modrosti, ki jih v sodobnih knjigah ne boste več našli.

Ljudski zdravnik ponuja preko 600 dragocenih strani z zapisi enega najmodrejših oseb prejšnjega stoletja – Alfreda Vogla. Napisana je v jeziku, ki ga razumeta tako zdravnik kot kmet. Prepričani smo, da je to knjiga, ki ne bi smela manjkati v nobenem gospodinjstvu.

Danes smo srečni, da vsak hip lahko pokličemo zdravnika ali pogledamo na internet, če se nam zdravje zalomi. Kaj boste storili, če svet nenadoma postane drugačen?

Predlagamo, da kar danes napišete pismo katerim od dobrih mož, ki prihajajo prihodnji mesec. Prišepnite jim, da bodo pri nakupu knjige do 20. decembra 2017 privarčevali skoraj deset evrov.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti in knjigo naročite čim prej. Podarjamo vam 20% popusta in stroške pošiljanja, ki jih bomo v celoti pokrili mi. Knjigo boste plačali po povzetju.

Ljudski zdravnik je lahko vaš (ali obogati vaše ljube) za le 36,00 evrov (redna cena 44,90 evrov). Namesto čokolad za otroke, kravate za moškega in pedikure za žensko, na primer. Z lepih posvetilom je takšna knjiga dragoceno darilo za vso družino. Več o knjigi…