Kratek vodič po sestavinah žitne kave Bambu Instant
je rastlina iz družine radičevk (Cichoriaceae), sorodnica radiča. Zaradi visoke vsebnosti grenkih snovi in encimov te rastline že od nekdaj spadajo med priljubljena zelišča ljudske medicine. Aromatični okus žitne kave Bambu Instant je posledica nežnega praženja sestavin.
Aromo žitne kave Bambu Instant dopolni blag, prijeten okus pšenice, pridelane s kontrolirano biološko pridelavo.
vsebuje veliko polnovrednih mineralnih snovi, kot je na primer silicijeva kislina. Le-ta je pomembna sestavina zdrave prehrane. Ječmen namakamo 3-4 dni, nato ga kalimo (pri čemer nastaja slad), pražimo in na koncu zmeljemo. Tako dobi svojo nežno aromo.
vsebuje čreslovine - snovi, pomembne za presnovo. Pridelujemo ga s kontrolirano biološko pridelavo, nato dozorele sadeže oberemo, olupimo in narežemo. Na koncu jih blago popražimo in fino zmeljemo.
Na soncu dozorela turška figa (smokva) je zelo pomembna sestavina, saj prispeva mineralne snovi in energijo. Žitni kavi Bambu Instant daje enkratni sadni okus.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Urejen menstrualni cikel ni pomemben le pri načrtovanju zanositve, ampak vpliva na vrsto drugih, za organizem pomembnih, dejavnikov.
Poleti noge trpijo predvsem zaradi šibkosti in preobremenjenosti venskih žil. Toda ni treba, da je tako.
Imate rdeče, srbeče oči, ki se vam pretirano solzijo, ob tem pa vas spremljata še občutek tujka v očesu ter otekle veke? Morda vam nagaja alergijski konjunktivitis.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.